MandarineSlice: Beezwax

MandarineSlice

Hopefull pessimist...and I am sure the world has not seen enough of me...just as I have definitely not seen enough of it! ;)

Monday, February 11, 2008

Beezwax

Sunt intr-o perioada inerta, incerta, ciudata si pe alocuri frumos colorata.
Am facut unele alegeri asupra carora nu vreau sa ma pronunt, au fost din disperare de cauza...au fost usor aiurea...dar am reusit intr-un sfarsit sa ma impac cu mine insami si sa incerc sa accept situatia. Ar fi foarte multe de spus...despre sistemu' de "cu cat urci mai sus cu atat mai in kkt te bagi". Credeam ca o sa fie altfel dar de fapt banuiam ca o sa puta cumva...si cam asa si e... Nu ma regasesec complet aici...si deja incep sa am o banuiala ca nu ma voi regasi complet niciunde in industria asta...in tara asta....Da stiu stiu...in loc sa ma plang ar trebui sa fac ceva, sa schimb ceva...sa candidez la presedentie...dar pana la presedentie e loc de un presh...Aberez...

MA simt conectata intr-adevar la niste fire...sunt strabatututa de curent si ...rarareori... intensitatea acestuia creste...un impuls scurt...apoi revenim la fluxul constant. Impulsul mi-l da pasiunea asta inca nestinsa pentru what I do, curentul constant mi-l extrag din reteaua asta imbecila din care daca ratezi un link esti "back to home page"...masa, casa, factura, tzoale, mancare...toate destul de inutile...pentru ca cica la sfarsitul vietii ne alegem cu amintiri si scurtcircuite. Am intrat in sistem acu trebuie sa lupt sa-mi gasesc un locsor unde sa fiu mereu strabatuta de curent in ritmul pe care sa mi-l pot impune singura...si sa sting lumina...sa ma de-conectez tocmai pentru a aprecia cat de bine e ...sa treaca curentul prin mine ;)
Enjoy this piece


Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home