MandarineSlice: Plimbare?!?!

MandarineSlice

Hopefull pessimist...and I am sure the world has not seen enough of me...just as I have definitely not seen enough of it! ;)

Monday, April 13, 2009

Plimbare?!?!


De la un timp, am inceput sa reactionez precum un catel... Cand aud de verdeata...iesit afara la plimbare...si mai ales iesit din Bucuresti... sar in sus cu zgarda imaginara pregatita in gura!!!
Weekendul asta a fost unul sublim...intr-un cartier nebanuit de frumos din Breaza...M-au trecut toate sudorile pana am urcat acolo cu masina, dar a meritat...e un mic obstacol care trebuie depasit pentru a da cu ochii de mult verde, cu urechile de multa liniste si ciripit de pasarele si cu inima de multe animale si oameni dragi (in primul rand cei care ne-au invitat acolo ... creta...care nu poate fi mai colorata si sotul el "cretos"...ambii simpaticosi foc ). Am pus mana pe un aparat care stia ce e in sufletul meu si au iesit niste poze exact de acolo pe care le pun frumos pe flickr ca sa raspandeasca peste tot miros de primavara (va avertizez ca si pe blog exista pericol de 'infestare' in acest sens).
N-am mai scris demult...poate pentru ca mi-am folosit inspiratia pentru alte scopuri...poate pentru ca sunt obosita si macinata de niste maruntisuri majore din lumea mea...poate pentru ca pur si simplu am depasit faza in care daca ma apasa ceva...ma frustrez de fata cu toata lumea. Poate si pentru ca viata m-a confuzat in ultimul timp si nu am vreut sa transmit asta intr-un loc care mie teoretic ar trebuie sa-mi fie bine si caldut asa. Uneori cred ca important e sa iubesti viata... si incetul cu incetul iti va aduce ea aminte de ce ! Primavara e oricum cel mai pretios moment al intregului an...si asa ma oftic ca nu lucrez in parc sau pe un varf de deal...am sa incerc sa absorb fiecare strop de aer curat pe care ni-l ofera.
ps. Germanos...sunteti niste fraieri ca ati scos de pe post reclama cu catelu... acu chiar era vremea de plimbare ;)

2 Comments:

Anonymous grey said...

we are so glad you liked it. :) next tme we go clean the river. :) are you in?

Apr 13, 2009, 2:03:00 PM  
Blogger albeenah said...

Count us in! N-am mai facut asta de pe vremea cercetasilor...so it should be very interesting ;)

Apr 14, 2009, 7:55:00 AM  

Post a Comment

<< Home