MandarineSlice: it's raining again...

MandarineSlice

Hopefull pessimist...and I am sure the world has not seen enough of me...just as I have definitely not seen enough of it! ;)

Wednesday, April 12, 2006

it's raining again...

Ma gandesc ce fel de om trebuie sa fii sa nu te afecteze ploaia...
Nu ma refer la senzatia fizica...atingerea picaturilor de ploaie poate fi o senzatie placuta...de purificare...Simti cum apa iti patrunde in piele...rareori intram in contact atat de intim cu un fenomen al naturii. Cand e frig, ploaia te sperie, tremuri doar la gandul ca te poate uda, ca te poate face si mai vulnerabil la frig...Dar ploaia este de fapt binefacatoare si fizic si phisic!

Te face sa te confrunti cu adevarata ta stare ...Frica, teama, remuscare, regrete, vulnerabilitate...Cand e urat afara si esti obligat sa stai in casa, izolat deseori..te vezi nevoit sa privesti inauntru, in tine, sa iti explorezi si colturile mai intunecate, sa te privesti cu adevarat.
Reiau...asadar...In astfel de momente, putini sunt cei carora le place ce vad...Multi se deprima si mai mult cand fac aceste introspectii. Le revin in minte tot felul de intamplari nefericite, zile trecute mai putin insorite...asocierea starea pshica proasta- stare proasta a vremii se produce uluitor de repede in astfel de cazuri!
De ce sa nu ne bucuram de acest moment totusi! Ne purifica, ne certifica, ne reduce la valori esentiale de care putem sa ne agatam...pe care le putem aprecia mai mult atunci cand va iesi soarele!
Deci haideti sa ne bucuram de ploaie...de tot ce aduce ea...pana si de cliseul inevitabil ca "dupa ploaie...aproape intotdeauna...va iesie soarele!". Macar pe o certitudine putem si noi sa contam!
so I say...It's rainging again... Sa ploua frate! de abia astept sa vad cine sunt!

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home