MandarineSlice: things to make ur day better

MandarineSlice

Hopefull pessimist...and I am sure the world has not seen enough of me...just as I have definitely not seen enough of it! ;)

Wednesday, May 31, 2006

things to make ur day better


Am citit zilele trecute, pe un blog, un manual de auto-tortura...f reusit de altfel...felicitari inca o data autoarei...si m-am hotarat ca as putea scrie si eu unul dar pentru bine-dispunere ca la auto-tortura am promovat toti demult clasele primare...la optimism si buna-dispozitie ramanem zilnic repetenti (unii dintre noi). So here goes:

  • Cand mergi pe strada, incerca sa privesti cat mai mult in sus (cu riscul de a lua din plin cateva hartoape sau stalpi, numai astfel poti evita griul deprimat al Bucureshtiului. Ma vezi si o bucata albastra de cer si o bucata minutios lucrata de arhitectura veche, o bucata de verdeata sau un balcon ruginit in stil parizian)
  • Cand mergi la servici, ocoleshte strazile principale, cauta cat mai multe stradute intortocheate, alea dau farmec Bucurestiului
  • Cand mergi cu mijloacele de transport in comun, fa-ti rost de "dopuri muzicale"...adika orice poti baga in urechi care sa produca un sunet destul de puternic sa acopere tignalul babelor enervante din troleu. Ba mai mult... da dispozitivul care regleaza dopurile la maxim si ocupa relaxat locul unei babe cicalitoare...apoi priveshte-o sfidator cu un zambet larg pe fata in timp ce ea iti reprosheaza lipsa de bun simt si intzelegere pentru varsta a treia. O intzelegi..cum sa nu..intzelegi k daca nu i-ai fi ocupat tu locul...n-ar mai fi avut si ea ocazia sa se descarce nervos in public sau sa-si spuna povestea vietii. Oricum tu nu auzi ce zice...vezi sa te tina bateriile macar pana cobori din troleu!
  • Nu te intrista cand lucrurile nu se intampla cum vrei tu...din vasta mea experintza de viata ;)...am invatzat ca atunci cand nu primeshti ce vrei poate sa fie pentru nu vrei ce trebuie. Aceasta entitate pe care o numin Dumnezeu este un tip cu foarte mult bun simt, intuitie, simt al umorului si da dovada de o ironie dezarmanta. El iti da ce vrei atunci cand te astepti mai putin si ce nu vrei atunci cand te astepti numai la necazuri. Adica totul porneste din capul tau...si tine de cum pornesti tu la drum...inarmat cu buna-dispozitie sau cu draci...dc eshti bine-dispus eshti omu LUi in ziua aia...daca ai draci...stii pe mana cui vei ajunge...nuh?
  • Ca o continuare la cele spuse mai sus..."Sometimes not getting what you want, is a blessing in disguise"
  • Daca n-ai dinti urati si ingalbeniti, zambeste cat mai des...raspandeshti o energie poztiva in jur...in care ai sa incepi sa crezi si tu mai devreme sau mai tarziu
  • Zambeste...fie el si un zambet tamp...si fara motiv..cele mai mishto chestii din lume se inampla fara motiv...cine stie ce se poate nashte si din zambetul tau
  • Nu privi lucrurile dintr-o singura perspectiva...Analizeaza-le de pe toate fetele...ai mai multe sanse sa gasheshti si "the bright side" asa
  • Daca nu-ti reuseshte ceva din prima gandeste-te ca ti-ai pastrat potentialul pentru a doua incercare . "The great thing about potential is that it's always there". :D
  • Daca te doare ceva, du-te la doctor...e simplu...Nu te gandi ca e greu si ca n-ai timp...E ciudat ce de timp isi face boala pentru tine...mai incolo cand se agraveaza.
  • Daca te doare sufletul...rasfatza-te!!! Cu bani...da normal...ca astia sunt la indemana...cheltuieshte-i pana la ultimul...pentru ca stiu ca vrei sa si suferi putin dupa aia...cand eshti lefter...dar nu te gandi la asta aku. Daca chiar n-ai bani..rasfatza-te cu tot ce poti sa obtii gratis...soare..o plimbare...o melodie faina...o carte mishto..o telenovela (nu tre sa spui la nimeni...) (e f distractiva... te capteaza...iti ia mintea de la ale tale...daca nu te capteaza te distreaza prostia omeneasca)
  • Daca suferi ca n-ai bani, treci prin cele mai scumpe magazine si probeaza-te cu tot ce-ti place...Nu! Nu iti vei face sange rau....Iti faci ambitia...Iti faci viitoarea lista de cumparaturi...and best of all...le faci in ciuda vanzatoarelor alora stupide si snoabe...freaca-le pana nu mai stiu de ele!!!
  • Ar mai fi...dar mai am si altceva de facut azi...revin..pe masura ce mai aflu si eu...ce si cum

Labels:

1 Comments:

Blogger Sahara Penguin said...

Pentru aia cu babele din troleu as face un sindicat :)

May 31, 2006, 12:47:00 PM  

Post a Comment

<< Home