MandarineSlice: re-branding dubios

MandarineSlice

Hopefull pessimist...and I am sure the world has not seen enough of me...just as I have definitely not seen enough of it! ;)

Wednesday, May 07, 2008

re-branding dubios


Si iata ca CEC-ul nostru cel de toate zilele are o noua fata, asemanatoare oarecum cu "fata" acelor maestrii ai brandingului care au creat-o. Si cand spun asta ma refer la logo-uri si la faptul ca am observat ghinda ca simbol over-folosit in materialele noului CEC Bank.
...sa fie doar o coincidenta??? Nu se poate spune...Cert este ca eu sunt dezamagita de spotul lung si plictisitor in stil macho, family guy, "rocky come-back" pe care agentia l-a creat pentru acest client. Desi ador Cava d'Oro (de la aceeasi agentie), spotul de la CEC Bank ma depaseste si ma exclude pur si simplu din targetul promovarii lor. Repet.... e o parere pur personala...dar acest spot n-a trimis-o nici pe mama rapid la CEC si sunt convinsa ca nici pe multe alte femei. Cat despre fiabilitatea si siguranta pe care o prezinta aceasta instituatie, am o parare pe care se pare ca mi-o impartaseste si calculatorul...caci iata ce mi-a afisat browserul de net astazi cand am incercat sa accesez site-ul CEC Bank.






Daca nici calculatorul nu poti sa-l lasi 5 min pe mana lor, cum o sa-ti lasi banii?! ;)

Labels: ,

8 Comments:

Blogger Ksiusha said...

excelent!!

Nu se termina acum. Acum incepe.

da, dar hmmm... orice inceput are si un sfarsit, orice rebranding trebuie sa aiba un scop.. si asta nu o mai stim din Matrix, o stim din minuntata realitate in care traim.. multi bani pentru un rebranding al unei institutii de stat care nu a fost privatizata inca... bani de-ai nostri, ai contribuabililor... si atunci cand o sa se privatizeze.... hmmm alti bani, alta distractie, alt rebranding... dubios, albino, dubios intr-adevar!
dar sa stam linistiti. CEC-ul este CEC si nimic mai mult. pentru noi e ca si cum ai spune Xerox sau adidas, in materie de economisire. CEC-ul e singura modalitate de economisire pe care a cunoscut-o bunica mea, de exemplu. acuma trebuie s-o invat sa pronunte Beank. CEC Beank. iu nou... si ce/o sa mai fie de pronuntat dupa urmatorul rebranding. sau in fine... cine da mai mult??

May 7, 2008, 11:20:00 AM  
Blogger albeenah said...

Eu n-am dat niciodata ...asa las pe altii sa liciteze cu banii lor la CEC...oricum dezinteresul vad ca e mare...si porneste se pare chiar de la cei care s-au ocupat cu imaginea si promovarea Bank-ului astuia de tip CEC

May 7, 2008, 12:12:00 PM  
Blogger Ksiusha said...

true. true...

May 7, 2008, 12:28:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

pe mine brandient-ul ma dezamageste din nou in ultima perioda. parerea mea e ca au inceput sa duca lipsa de creativitate :)

in ce priveste cec-ul, ca de obicei la noi, cei care o dau in bara cu programul de marketing insista pe un "rebranding" miraculos si salvator. cam naspa. e cam tarziu...

May 7, 2008, 12:32:00 PM  
Blogger albeenah said...

miraculos si salvator? Asta se spera? Si eu care credeam ca e doar o improvizatie pana la urmatoarea salvare mare...

May 7, 2008, 1:29:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

ma tem ca pentru ei, salvarea a fost dusa la programul "rabla"

:D

May 7, 2008, 4:36:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Despre parte publicitara a problemei nu ma bag ca nu e hobiul meu e treaba voastra. Despre CEC Bank se coafeaza sa o vanda,o vor lista la BVB si apoi asteapta cumintei sa vina cineva sa o cumpere.CEC-ului ii trebui servicii ca sa ajunga o banca de talia BT, BRD ca acu' ce sa zic clientii lor sunt oameni ca bunicii mei si mai au unele conturi pt. a platiti diverse dari catre Stat si vin pensiile. Cum bunica mea nu are de gand sa fac un credit in urmatorii 20 de ani iar de economisit nu are ce.Dar cred ca o s-o umfle bine pe bursa si apoi o marita ca fata cuminte si devreme acasa la vreun print temerar

May 8, 2008, 9:51:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

partea cu certificatul de securitate e un semn bun si nu rau. inseamna ca au conexiune SSL, prin urmare nu iti poate urmari nimeni tranzactiile. cel putin teoretic. faptul ca il vede untrusted nu e de rau. untrusted imi vede si driverul de nvidia, windowsul :P
legat de logo, am 2 cuvinte: foarte urat. logo-ul.

Jun 3, 2008, 11:58:00 AM  

Post a Comment

<< Home