MandarineSlice: Leapsa - Top 5 favorite spots

MandarineSlice

Hopefull pessimist...and I am sure the world has not seen enough of me...just as I have definitely not seen enough of it! ;)

Wednesday, April 16, 2008

Leapsa - Top 5 favorite spots

Am primit o leapsa asa frumoasa de la Silvia
...si atat de dificila in acelasi timp. Cu greu pot sa enumar 5 spoturi care sa ma fi impresionat mai mult decat alte 5000 de spoturi care m-au impresionat...e ca si cum ai cere topul celor 5 melodii sau filme favorite...Dar am zis sa incerc asa...pe moment...un memorystorming cu mine insami...Iata ce iesi:

1.Spotul asta m-a convins sa lucrez in publicitate...eram destul de mica ;)



2. Spotul asta ma termina de ras...every time



3. Spotul asta e o capodopera....in mii de sensuri



4. Spotul asta e pura poezie



5. de pe plaiuri mioritice...spotul asta a fost al doilea spot de imagine Dorna. Nu as stii pe care din ele sa le aleg...sunt deja vreo 8 la numar (si toate aproape la fel de reusite). Dar pentru perioada in care au fost realizate, primele spoturi Dorna au fost cu adevarat remarcabile si mi-au ramas adanc impregnate in memorie pentru calitatea impecabila a imaginii si continutul bogat si plin de incarcatura emotionala.




BONUS - daca tot suntem la rubrica: spoturi care m-au miscat...iata-ma revenind la dragostea dintai cu un spot care m-a "cutremurat" de-a dreptul...



Hope you enjoyed! :D

Pasez aceasta super leapsa Andradei, lui Daniel , procustei (s-o mai scoatem din letargie) si lui Capa (de abia astept sa vad ce alege).

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home