MandarineSlice: Killers stick with me!!!!

MandarineSlice

Hopefull pessimist...and I am sure the world has not seen enough of me...just as I have definitely not seen enough of it! ;)

Thursday, July 02, 2009

Killers stick with me!!!!

Wow!...Un cuvant pe care nu-l scot foarte des...dar asteptarea (mai ales cea in ploaie)...a meritat!!!
Aseara...la Best'Fest...in timpul concertului lui Patrice (care nu prea m-a impresionat intr-un mare fel...dealtfel) nu puteam decat sa observ miselitatea cu care un nor se insinua peste scena si spectatorii din Romexpo. Incepusem sa-mi musc unghiile de ciuda ca mai era inca o formatie inainte de dragii mei mormoni din Vegas (pe Flowers nu pot sa-l judec...asa un barbat merita share-uit clar!) si ploaia avea sa se dezlantuie din plin pan atunci. Gandit si facut! Dupa Patrice potopul!!! Ambele scene au inceput sa fie debarasate iar fanii, insetati si poate chiar mai inversunati dupa formatia lor, s-au refugiat sub corturi...sub mese...peste mese si oriunde vedeau cu ochiul numai acasa nu!
Si curcile plouate n-au iesit din improvizatele adaposturi decat la primele acorduri ale White Lies...peste vreo jumate de ora si mai bine...cand ploaia dadea semne ca vrea s-o lase mai moale. White Lies sunau f bine ...Interpolish asa, dar bine...si mi-a parut rau ca n-am putut sa le acord atentia cuvanita...dar venisem intr-un scop...ma incaltasem cu pantofi cu toc prima oara pe vara asta...intr-un scop...stateam invelita intr-o husa cat casa si imi curgea rimelul de la ochi (cu care rar ma dau!)...intr-un SCOP. Sa fiu acolo..prima daca se poate...in fata...sa-i vad...sa-i aud...sa zbier. Bineinteles ca ploaia a continuat sa se comporte miseleste...la jumatatea concertului cu White Lies a bagat iar la greu, cu refren din partea casei...dar lumea era neclintita din fata scenei paralele cu White Lies unde urmau sa apara EI.
Mai se dadea o proba de microfon de catre un bagator de seama pe scena Killers, mai vuia publicul de mama focului...spre nefericirea celor de la White Lies care au avut nenorocul sa performeze pe ploaie si inaintea 'ucigasilor in serie'.
Dupa lungi sfortari si pregatiri..deja nu-mi mai simteam picioarele...au aparut! Brandon ne-a intrebat din prima daca suntem HUMAN (probabil pentru ca ne-a vazut cum induram miselia vremii cracnind doar de bucurie)...Apoi ne-a zis ca in ciuda vremii "we can still have a good time!" and man oh man did we ever!!! Cateva piese dupa ultimul album...The world that we live in, This si your life...Loosing touch...dupa care...observ multimea cum ridica capul in aer...ma uit si eu...si vad un bat galbui invartindu-se undeva cu mult deasupra mea. ... "Eh ...e ok... bateristu a aruncat cu stickul...dar oricum I never catch anything" mi-am zis si m-am linistit, revenind cu ochii la scena. Cand deodata...PAC ...ma loveste ceva in cap...apoi imi pica in maini in pline strigate dezamagite ale multimii. Prost sa fii noroc sa ai frate!!! Nu stiam ce sa fac..sa urlu ca l-am prins sau sa stau cuminte sa nu mi-l smulga careva din mana...Am ales varianta 2...desi l-am inaltat putin sa bat ritmul cu el asa... in cinstea lu' Ronnie. Va dati seama ca din momentul ala eram usor drogata, very very high asa!
Au urmat cantece noi si vechi...sau foarte vechi cum a fost coverul dupa Shadowplay pe care m-am bucurat super mult ca l-au inclus pe lista...La For Reasons Unknown, Brandon ne-a marturist ca e un cantec despre mari iubiri care se aprind si se sting la fel de repede, dar pentru care inca simti nevoia sa lupti.... Au fost multe momente frumoase si de alte 5 drumstick-uri aruncate spre public...dar accidentul meu (ca nu pot sa-i zic pe de-a dreptul captura) a fost primul...si cel mai fericit!!! Lumini..articifii..proiectii...a fost un concert spectaculos cu un public entuzisat, dar civilizat. Ne-am bucurat impreuna...noi cei din public si ei cei veniti pentru prima oara la noi in tara sa descoperim atata energie si caldura. Au avut pregatit un bis super frumos si au inchis asa cum au deschis...modest...onest dar frumos din toate punctele de vedere. Nu prea am cuvinte si nici nu vreau sa le gasesc pentru a descrie acest concert. Inchei cu poze si filmulete (For Reasons Unknown a fost unul din cele mai frumoase momente ale serii, nefilmat de noi din apcate...restul vi le dam din casa ;)) care cred ca o sa ma adoarma mai frumos cel putin o saptamana in fiecare seara de acum incolo.

"They say the Nile used to run from East to West". Last night it ran right through Romania ..and it made history! :D

Labels: , , ,

2 Comments:

Blogger ChriSmilla said...

yeee, foarte tare faza cu stick-ul. acum inteleg si titlul postului :) mi-au placut filmuletele!

Jul 6, 2009, 9:36:00 AM  
Blogger albeenah said...

daaa...tot concertu a fost foarte tare...nu m-am mai entuziasmt asa din liceu...si speaking of shows...cum ti-a palcut piesa de teatru bre? Eu era sa adorm..as fi vrut dar n-am putut ;)

Jul 6, 2009, 12:13:00 PM  

Post a Comment

<< Home