MandarineSlice: ...and the day's just beginning

MandarineSlice

Hopefull pessimist...and I am sure the world has not seen enough of me...just as I have definitely not seen enough of it! ;)

Monday, December 11, 2006

...and the day's just beginning

Din ciclul...ziua trece...perlele raman! ...am cules pentru dumneavoastra doar 2 in aceasta dimineata care m-au marcat irecuperabil:
  • prima este mai degraba o intamplare decat o expresie in sine...dar exprima mult si in forma aceasta. Deci : dimineata asta in statia troleului 85 de la Dimitrov, un jeep cat casa parcat fix in locul de stationare al mijlocului de transport in comun. In jur lumea agitata se straduie sa-l ocoleasca cat mai bine! La un moment dat o domnisoara il perie mult prea aproape si...inevitabil..se declanseaza...ALARMA masinii!!! Vai mie!!! Risca sa fie furata de un calator RATB clandestin!
  • Pe a doua am avut ocazia sa o citesc pe eticheta explicativa de pe spatele unui tub de Oust....Dupa cum stiti "Oust elimnina mirosurile neplacute, nu doar le ascunde". Citesc ca este bun pentru inlaturarea mirosurilor produse de mucegai sau de animale. In acest sens cred... textul din eticheta mai tine sa precizeze :"Nu pulverizati direct pe animale"!!! Cred ca din teama de a nu le elimina si pe ele complet, in loc sa le ascunda doar!!!

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home