MandarineSlice: n-am somat...din maini am dat

MandarineSlice

Hopefull pessimist...and I am sure the world has not seen enough of me...just as I have definitely not seen enough of it! ;)

Thursday, February 26, 2009

n-am somat...din maini am dat

Mi-am cam pierdut din audienta...poate din cauza faptului ca nu prea mai "prestez" la fel de des ca inainte...Sincera sa fiu...m-am cam si plictisit de tastat vrute si nefacute...asa ca m-am apucat sa fac...si sa mai tac. Ma "ocupez" mai mult din maini...vreau sa-mi deschid un blog mestasugaresc...cu vazutze...si cine stie...poate chiar si alte nebunii. Incerc sa innovez mereu asa ca investesc pasiunile mele cu noi materiale de lucrur. Suna ciudat...dar e greu sa inovezi fara sa investesti...macar timp daca nu si materiale. Sunt bucuroasa ca descopar noi si noi mijloace si materiale prin care s ama exprim si sa modelez lumea dupa cum o vad eu. E asa frumos sa re-definesti totul printr-o bucata de lut de pilda...pasta ceramica sau ce-oi mai gasi. Eh ...mai bine va arat ca asa de vorbit e mult si poate nu pe intelesul tuturor. Ca tot ador eu 1 Martie...martzishowuri pentru cativa si speram ca ma mai tine pasta ;)

2 Comments:

Anonymous grey said...

ma bag la blogul mestesugaresc. :)) daca ma primesti, ofc. iar pentru vizite, imi cer scuze, sunt inca in saboti, intre lalele si mori. :D:D:D missing you, ofc! :)

Feb 27, 2009, 5:34:00 PM  
Blogger Ksiusha said...

hmmm sunt mai frumoase in realitate!

Mar 5, 2009, 3:58:00 PM  

Post a Comment

<< Home