MandarineSlice

MandarineSlice

Hopefull pessimist...and I am sure the world has not seen enough of me...just as I have definitely not seen enough of it! ;)

Thursday, September 03, 2009

"Minunatele animatii ale lui Carlos Lascano

Carlos Lascano s-a regasit in arta. In 1997, termina Dreptul insa decide sa nu-l practice niciodata. Avea pana atunci o multime de realizari in pictura, fotografie, productie cinematografica, scenografie, editare video si a cazut de acord, impacandu-se cu sine, ca filmele scurte reprezinta chemarea lui. Asa se face ca din 1998, Carlos isi incepe munca si reuseste cateva colaborari cu McDonald's sau Telefonica, producand animatii cu iz de advertising. In '98 primeste un premiu in SUA pentru "Marionettes". In 2000, este distins cu Georges Meliès Prize pentru "Les Amants". In 2002, pleaca in Spania, provocat fiind de Telefonica, si produce "Perverse Game". Cel mai cunoscut ramane "The Legend of the Scarecrow", pentru care a primit pana acum nu mai putin de 20 de premii. Momentan, Carlos este freelancer si se bucura de o libertate deplina...Ce poate fi mai frumos? Va invitam sa urmariti cateva productii, putin mai jos."

Adica aci

Deci ...dupa cum puteti vedea titlul nu-mi apartine nici informatiile despre Carlos...in schimb imi apartine descoperirea lui pe ziua de azi si sunt altruista si mandra de ea :D

Si daca tot n-a renuntat advertisingul inca la mine....Iata si 3 spotulete bestiale de la maestru talentat, speram ca nu foarte mic...insa puternic;)

AL BALAD - Beethoven from Carlos Lascano on Vimeo.AL BALAD - Ghandi from Carlos Lascano on Vimeo.AL BALAD - Napoleon from Carlos Lascano on Vimeo.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home