MandarineSlice: ca la circ

MandarineSlice

Hopefull pessimist...and I am sure the world has not seen enough of me...just as I have definitely not seen enough of it! ;)

Monday, December 15, 2008

ca la circ


Bucurestiul asta imi pare din ce in ce mai mult ca o trupa de circ unde ori esti parte din show ori ramai spectator inmarmurit pret de 3 secunde sau 3 ore care-ti vor schimba viata in asa hal ca vei fugi mancand pamantul. Daca vrei sa faci parte din show, tre sa inveti acrobatii (sa te feresti de masini, de vecini care arunca cu toate gunoaile direct pe geam, de golani care te agata pe strada, de cainii comunitari (care n-au nicio vina ...ei isi apara doar cartierul). Trebuie de asemenea sa inveti echilibristica ca sa te poti descurca pe barna peste o groapa plina de noroi, aruncata de cativa muncitoari care tocmai se chinuie sa goleasca un sant plin cu pietris cu ajutorul bormasinei... Si cate si mai cate ciudatenii si scamatorii.
Uneori simti ca ai ajuns in pavilionul oglinzilor si realitatea iti este pur si simplu deformata...Oamenii se stramba la tine fara motiv...femeile par mai slabe decat e omeneste posibil...
Daca urci intr-un troleu esti binevenit la show-ul magicianului care-ti poate face portofelul sa dispara in doar cateva secunde... Si uite asa...Trebuie doar sa-ti descoperi specializarea: vrei sa fii bun de gura si sa atragi oamenii spre numarul tau sau vrei sa
atragi priviri asemenea unui clovn, poate prin "costumatia de strada"?
Mai sunt si aspecte inedite ale circului Bucuresti...gen ....suntem probabil singurul circ cu un patinoar ambulant (in pasajul din Piata Universitati)i sau cu specii exotice de plante in jurul caruia evolueaza intregul nostru act.
Guvernare... ministri, senatori, deputati si un Joker de prim ministru care ba vrea ba nu vrea sa ne distreze si pe noi ca oamenii... Foarte tare frate acest oras!!! Ne hranim cu amuzamentul pe care ni-l provoaca altii, cu ridicolul pe care ni-l furnizam singuri si cu adrenalina care tasneste la fiecare cotitura sau cu intunericul si prostia care sare din oricare din miile de gropi! Poate circ...poate balci (ca e mai putin organizat)...Daca n-a ajuns inca si la voi in cartier ...vizitati casutele din piata Unirii ...for a sneak peak ;)
V-am pupat...Ma duc sa ma joc cu ursul polar
.

Labels:

1 Comments:

Blogger SN said...

hmm Bucuresti-> Chisinau -> Bucuresti. Same here!! ;)

Feb 5, 2009, 1:53:00 PM  

Post a Comment

<< Home