MandarineSlice: creier plin cu creveti

MandarineSlice

Hopefull pessimist...and I am sure the world has not seen enough of me...just as I have definitely not seen enough of it! ;)

Friday, April 13, 2007

creier plin cu creveti

Da! Asa e! Am inceput cu o "cucofonie" inca din titlu... dar a fost intentionat sa stiti!!! Pentru ca pe mine ma enerveaza limitarea asta impusa cuvantului "Cu" .
"Cu" nu se poate folosi in asocierea cuvintelor care incep cu litera "C" (pana si fraza asta m-am chinuit s-o spun evitand constructia "cu cuvinte" ;)
Prin definitie cuvantul "Cu" ar trebuie sa se asocieze cu cine vrea el...ca de aia i se spune "cu" si nu "fara"...nu? Si nici macar nu suna urat..."cuc" sau "cucu" ... e un sunet destul de zglobiu si vesel, deloc vulgar...des
i daca e auzit dimineata mai devreme s-ar putea sa se lase cu urmari vulgare de limbaj sau manifestari violente ale obiectelor din casa in directia sunetului. Ma refer bineinteles la sunet atunci cand este produs de un ceas cu cuc...uite...iarasi "cu cuc"!!! Cum poti sa zici "Ceas cu cuc" fara sa-l asociezi iar nefericit pe "Cu" ? Nu e drept deloc! Cer sa se faca dreptate cuvatului "Cu" si sa i se dea libertate totala, libertatea pe care o merita. Sa poata sa se trezeasca "cu cine" vrea, sa danseze "cu cotofene", sa se bea "cu cupa" de sampanie, sa se urce in copaci "cu coditele" despletite, sa faca placinta "cu coca" bine dospita si sa se culce "cu capul" pe spate...daca asa vrea el!!!
De fapt tot postul asta a pornit de la faptul ca poftesc intens la o farfurie mare de spaghete negre cu fructe de mare..."cu creveti" mai exact. Poftesc atat de tare incat circumvolutiunile creierului meu au si luat forma unei farfurii imense de spaghete cu creveti. Circumvolutiunile creierelor noastre sunt foarte flexibile si pot lua forma obiectelor pe care le visam...sau pot lenevi molesite in forme greu de definit...cum au facut la mine saptamana asta pentru ca nu m-a pus nimeni la treaba. Da! Sunt un angajat revoltat, nexploatat, cu o mare pofta de spaghete negre cu creveti ...si cu o mare ciuda: in afara faptului ca nu le pot avea/manca... nici nu le pot pronunta!!!
Asa ca militez pentru drepturile cuvantului "Cu"! Poate macar pentru el sa putem face ceva...

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home