MandarineSlice: Happy Birthday Earth!!!

MandarineSlice

Hopefull pessimist...and I am sure the world has not seen enough of me...just as I have definitely not seen enough of it! ;)

Tuesday, June 05, 2007

Happy Birthday Earth!!!



Astazi e Ziua Mediului Inconjurator!!! Din pacate nu prea avem ce celebra. Ma bucur totusi ca in cinstea acestui eco-eveniment, am contribuit la slefuirea imaginii acestui banner pentru un site online pe care mi se pare cel mai potrivit sa vi-l prezint cu aceasta ocazie. Cititi...nu e mult, dar in mod sigur e folositor...daca nu noua... nepotilor! Chiar trebuie sa incepem sa avem grija si de sanatatea planetei....nu de alta...dar sanatatea noastra are foarte mult de a face cu ea. We're all connected...bloggerii ar trebui sa stie asta mai bine ca oricine!
Asadar de Ziua Mediului Inconjurator - Earth to you people!

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

de fiecare data cand vin dinspre galati spre bucuresti, undeva inainte de a intra in capitala e o mare campie care in loc de porumb are... multe gunoaie. foarte urat. si nu e o groapa de gunoi. e un loc langa un sat doar.

Jun 6, 2007, 1:54:00 PM  
Blogger albeenah said...

E trist cat de putin ne pasa! Exemple de gropi cu "american beauties" sunt peste tot...si in cel mai frumos colt al naturii se gaseste cineva sa lase o mostra din excrementele societatii industriale...poate avem impresia ca asa o dominam ( pe dsoara "natura") cand de fapt nu facem decat sa ne autodistrugem...lent si foarte dureros!Daca vremurile se schimba, vremea se va schimba si ea ;)

Jun 6, 2007, 2:18:00 PM  

Post a Comment

<< Home