MandarineSlice: ma fac zugrav, instalator si electrician

MandarineSlice

Hopefull pessimist...and I am sure the world has not seen enough of me...just as I have definitely not seen enough of it! ;)

Sunday, July 29, 2007

ma fac zugrav, instalator si electrician

sau...Lasati artele frumoase, apucati-va de case!!!
Renunt la scopurile mele nobile de a ajunge designer de mobilier sau poate chiar de haine...pentru un scop cu mult mai nobil: sa reusesc sa-mi fac casa, in forma sa cat se poate de bruta, sa functioneze in parametrii rurali (as zice normali dar e prea mult sa cer oricum...ma limitez la lucruri care tin doar de mine. Degeaba m-a dat mama la scoala, am terminat ASE-ul ala cu bila inca pe el...si tocmai ce ma facui si cu un 10 la disertatie...educatia mea alesa e buna de dus pe apa sambetei...sau mai bine zis...buna de dus pe apa care curge in continuu din bateria de la baie dupa ce au terminat de lucru echipa colosala si grandioasa, atotstiutoare si cuprinzatoare a Domnului Vascutza. Nu radeti! Asta e numele dansului si conduce o echipa de super specialisti carora doar trebuie doar sa le dai materialul si iti vor transforma locuinta intr-un castel...castel de groaza din cel mai infricosator freak horror show al celui mai tare parc de distractii! Daca inca mai radeti ar trebui sa veniti sa vedeti si bucataria...apa a ajuns pana la parchetul din sufragerie si risca sa ruineze opera artistica de acolo...Nu mai vorbesc de kit, de finisaje sau de modul absolut inspaimantator in care au fost vopsite ferestrele. Casa mea e oricum speciala...nimeni nu poate nega asta...pentru ca vede cu ochiul liber...din holul blocului...pata de apa XXL si in continua expansiune pe care a facut-o sa apara instalatia atat de reusita a domnului Vascuta ...Da! E o minune! Doar nu vroiai ca totul sa functioneze perfect pentru modesta suma de 24 de mil (lei vechi) pe care i-am dat pe bilet?!...The little horor show is just begining...maine vom reuni fortele unor instalatori si a aceluiasi maestru al magiei negre... sa vedem daca nu putem imbunatati cu nimic show-ul.
Ma uit la ei mami si ma gandesc ca, imi va fi greu, dar vreau sa ajung si eu ca ei...vreau sa pot sa fac si eu trucuri magice ca ale lor si sa impresionez lumea cu robinetii atat de bine inchisi incat stropesc apa pe dinlaturi sau cu intrerupatoarele de lumina (unul pe hol si unul in baie) care desi au doua clapete...se activeaza si dezactiveaza in acelasi timp de la aceeasi clapeta...sau alternativ...dar trebuie sa stii secretul...bine pastrat de magician in a lui Bascuta...pardon... Vascutza... Tu stii secretul?
Eu nu! Dar vreau sa-l aflu..de aceea ma gandesc sa-mi dedic restul vietii acestor preocupari nobile...educatia de pana acum nu mi-a servit la nimic..aici se fac adevaratii bani si adevaratele trucuri magice...aici se invata meserie!!! Mami, imi pare rau pentru tot ce sperai tu sa devin..am hotarat ca e mai bine sa ma reprofilez! Nu incerca sa ma faci s ama razgandesc...dupa cate stiu...si stiu bine...si tu ai o chiuveta pe care o folsoesti in mod frecvent...Chuivete avem toti...povestile de groaza ne pasc pe toti...in orice moment...macar sa stim cum sa le condimentam putin... sa le facem si mai infricosatoare...Care ar fi farmecul sa vrei sa renovezi o casa si ea chiar sa arate bine si sa mearga totul cum trebuie. Lasa fa-o obiectiv de groaza in parcul de distractii sic ere bilet la intrare sa-ti scoti bani care i-ai dat pe renovare...How can life get any more exciting that this?

Labels:

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ehhh, foarte tare!
Mai stiu eu pe unii care si-au pus termopane, adik un negru mester mare le-a pus... si bate vantu', intra apa de la ploaie, deci, se poate si mai rau. Daca cu chiuveta o mai rezolvi (candva!), cu geamurile e o poveste mai complicata.
Spor la lucru!

Jul 31, 2007, 11:00:00 AM  
Blogger albeenah said...

Multzam...dupa azi voi sti daca ma deplasez cu picioarele sau cu barca prin locuintza ;)

Jul 31, 2007, 11:37:00 AM  
Blogger verde ursuz said...

si eu mai stiu pe cinevacare si-a pus termopane (see me) si pentru ca nu se inchideau, au venit marii mesteri ca sa le repare si au decupat cu cutitul din marginea ferestrei! Cuz this is Romania si daca nu platesti de 10 ori mai mult decat pretul normal, toti considera ca nu au de ce sa isi dea interesul si sa lucreze asa cum ar trebui.

Jul 31, 2007, 5:47:00 PM  

Post a Comment

<< Home