MandarineSlice: January 2010

MandarineSlice

Hopefull pessimist...and I am sure the world has not seen enough of me...just as I have definitely not seen enough of it! ;)

Wednesday, January 13, 2010

sa ne linistim....

Monday, January 04, 2010

Early Grey

E prima zi de lucru dupa Craciun si anul nou. Un an pe care-l sper NOU din aproape toate punctele de vedere! Am avut nesperate si nebanuite perfomante in aceasta mini-vacanta.
1. primul revelion in a loooong time in care n-am esit din tara si din Buc...ba dimpotriva m-am plimbat quite a bit prin el si l-am gasit recomfortant la ora 2 noaptea... din masina!
2. Am reusit sa ma scol...on my own si fara nicio interventie din partea ceasului biologic la 11 juma A.M. in vreo 3 zile succesive.
3. Am reusit sa revad pe putin vreo 10 filme noi si cateva vechi...
4. Am facut una bucata pastel si 3 bucati salate cu andive
and the list could go on...
Precum vedeti numai palpitatii si trairi intense in sanul familiei Marin-Chirica... Nu am prea multe de raportat...de aia nici nu m-am obosit sa scriu. Am ajuns la concluzia ca la mine Criza = Lipsa de pasiune... la inceput pentru job (care nu m-a mai solicitat deloc lately)... apoi pentru cateva proiecte intreprinse aiurea...apoi pentru viata din bucuresti...apoi... si iar apoi... si uite asa... Pasiunea, mi-a fost dor de ea de abia cand am pierdut-o... si mi-am dat seama ce grea e viata fara ea. Am inteles in acelasi timp ca am de ce sa fiu mandra...20 si ceva de ani manati inainte numai cu pasiune...nu-i de colo... si nici n-ar fi corect ca restul de cati or mai fi...sa mi-i privez de asa ceva. Asa ca am sa continui... nu stiu daca pasiunea se va indrepta mereu spre acelasi lucruri, doar nu vreau sa fac loc la rutina...dar TREBUIE sa existe in mai tot ce fac.
Am mai uitat sa mentionez o realizare... de care sunt mandra rau ;)) ...am revazut, integral aproape, o serie din Star Trek cu Picard si al lui ever-favorite Earl Grey. Tare "long and prosperous" am trait eu cu serialul asta! Si speaking of Early Grey...iaca vine si concluzia:
It's never to late to start over (with feeling this time)...it;s never to early for Earl Grey! :D

Labels: ,